PREDANÝ Penthouse priamo v centre BB

Komenského, Jesenský vršok, Banská Bystrica, Slovensko

Základné informácie

Status
Na predaj
Typ
Byt
Stav
Novostavba
Poschodie
6
Počet izieb
3
Parkovacie miesto
3

O nehnuteľnosti

ZEN Real ponúka na predaj jedinečný penthouse na najvyššom bode a priamo v srdci Banskej Bystrice s nezabudnuteľným panoramatickým výhľadom na centrum mesta a okolie.

Výnimočnosť nehnuteľnosti potvrdzujú použité nadštandardné materiály s precíznym prevedením každého detailu a vysoko kvalitným vybavením bytu v kombinácií s lukratívnou lokalitou, splní predstavy nejedného náročného klienta.

Byt s celkovou rozlohou 420m² v 3-izbovom prevedení s možnosťou úpravy na 4-izbový, ponúka premyslené dispozičné riešenie pre pohodlné bývanie.

Dominantou bytu je priestranná obývacia časť so širokouhlým krbom, na ktorú plynule nadväzuje plne vybavená kuchyňa s jedálňou. Súčasťou je štýlové barové posedenie a obľúbený kuchynský ostrovček.
V byte sa nachádzajú dve nepriechodné spálne. Hlavná spálňa disponuje šatníkom, vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom a vírivkou.
V chodbovej časti je priestranný šatník s botníkom a kúpeľňa s toaletou.

Byt disponuje privátnym wellness v ktorom si môžete dopriať odpočinok v parnej saune alebo luxusnej Jacuzzi. Súčasťou relaxačnej zóny je aj sprchovací kút a toaleta.
Na terase sa nachádza letná kuchyňa s murovaným grilom, sprcha a bazén s protiprúdom z ktorého si môžete užívať pohľad na Starohorské a Kremnické vrchy.

K bytu prináležia tri garážové státia a priestranná pivnica v suteréne bytového domu.

Byt sa predáva s kompletným zariadením, možnosť okamžitého nasťahovania.

Ponúkaný byt Vás pohltí svojim luxusom a poskytne žiadané súkromie v kombinácií s najvyšším komfortom bývania v centre mesta.

      • Obytná plocha bytu 220 m²
      • Terasa 200 m²
      • Panoramatický výhľad na centrum a prírodu
      • Wellness s parnou saunou, Jacuzzi a bazénom
      • Letná kuchyňa s BBQ grilom
      • Maximálne súkromie
      • 3x parkovacie státie v garáži
      • Pivnica

Lokalita – Jesenský vŕšok je pokojná rezidenčná štvrť s kompletnou občianskou vybavenosťou v tesnej blízkosti námestia Banskej Bystrice.

Vybavenie

Terasa
Garáž
Výťah
Pivnica

Pôdorys

Preskúmajte okolie test

Doprava
Reštaurácie
Nakupovanie
Kaviarne a bary
Umenie a zábava
Fitness

Podobné nehnuteľnosti